Announcements
 
L'IEEC promou i participa en un acte de l’associació Women In Aerospace Europe a Barcelona
20/09/2019
 
El proper 4 d’octubre s’inaugura el capítol local de l’associació Women in Aerospace Europe a Barcelona. Líders dels sectors privat i académic -a través de l’IEEC- participen en una taula rodona per debatre sobre el rol femení en l'àmbit de la ciència i tecnologia de l'espai.

Women in Aerospace Europe (WiA-E) és un associació creada fa més de 10 anys amb l'objectiu principal de promoure, potenciar i donar visibilitat a la participació de les dones dins el sector aeroespacial. Això es realitza a través d'activitats diverses i obertes a tot el públic.

La ciutat de Barcelona donarà el tret de sortida a la creació d'un capítol local de l'associació el proper divendres 4 d'octubre a les 19h a Ca l'Alier amb l'organització d'una taula rodona per debatre sobre el rol femení en l'ambit de la ciència i tecnologia de l'espai. Hi participaran catalanes de renom com Mònica Roca (fundadora d'IsardSat i Vicepresidenta de la Cambra de Comerç de Barcelona) i Teresa Antoja (investigadora participant a la missió espacial Gaia), i referents internacionals com Luisella Giulicchi (Presidenta de WiA-E i Sentinel 6 System Manager per la ESA).

La participació de Barcelona a WiA-E ha estat promoguda per l'Ajuntament de Barcelona, l'Insititut d'Estudis Espacials de Catalunya (IEEC) i GTD System & Software Engineering.

L’assistència a l’acte requereix inscripció prèvia. En cas d’estar-hi interessats, us podeu inscriure aquí.
 
 
Attached Documents
Generalitat de CatalunyaUniversitat de BarcelonaUniversitat Autònoma de BarcelonaUniversitat Politècnica de CatalunyaConsejo Superior de Investigaciones CientíficasCentres de Recerca de Catalunya